fbpx

Vazyme 2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt – COVID-19 teszt

Vazyme 2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt – COVID-19 teszt

19 800Ft

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

                          (OGYÉI: HU/CA01/74688/20 )

 

A tesztkészlet lejárati ideje: 2022.02.28.

 

Teszt egységára: 990,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)

Egy kiszerelési egység:

  • 20 db tesztkazettát
  • 20 db mintagyűjtő csövet
  • 5 ml puffer folyadékot, valamint
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítást tartalmaz.

 

Minimum 500 db-os rendelés esetén kérjen árajánlatot
az info@spinkft.com e-mail címen.

A Covid-19 vírus megelőzéséhez vásároljon és használjon szájmaszkot!

Elfogyott

Kategória:

A Nanjing Vazyme Medical Technology Co. Ltd. a Kínai Népköztársaság egyik vezető biotechnológiai vállalata, mely elsősorban enzimek és antitestek előállítására szakosodott.  Elsők között fejlesztette ki a SARS-CoV2 vírus kimutatására alkalmas 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV) Triplex RT-qPCR tesztet, majd pedig a 2019-nCoV IgG/IgM Rapid Testing Kit (Collodial Gold Based) gyorstesztet.  Utóbbit széles körben használják Kínában és Szingapúrban, mint az egyik legmegbízhatóbb gyorstesztet a koronavírus antitest kimutatására.  A termék rendelkezik a kínai CFDA (Chinese Food and Drog Administartion) és a szingapúri HSA (Health Science Authority) engedélyével, valamint Európai Uniós termék megfelelőséggel is (EC Declaration of Conformity). OGYÉI engedély szám: HU/CA021/24282/20

A gyorsteszt kazetta olyan kvalitatív, membráncsíkos immunteszt, amely lehetővé teszi az új koronavírus ellen termelődő IgG és IgM antitestek kimutatását az emberi vérből, vérszérumból, illetve plazmából.  Nagy előnye, hogy használata nem igényel feltétlenül laboratóriumi körülményeket és 10 perc alatt kimutatja az eredményt akár ujjbegyből vett vérmintából is.

Jelenleg az egyik legmegbízhatóbb ilyen termék a világon, Magyarországon az Operatív Törzs részére gyorstesztek validálását végző labor (G1 labor) szerint a megvizsgált 27 gyorstesztből messze a legnagyobb pontosságú tesztnek bizonyult. A gyorstesztek pontossága a tesztelések szempontjából létfontosságú, a hamis negatív eredmények a járvány detektálása és megfékezése szempontjából kifejezetten veszélyesek, a hamis pozitívok viszont extra költségeket generálnak és kapacitásokat kötnek le – a szükséges megerősítő tesztek elvégzése (PCR) miatt.


A tesztelést szakképzett egészségügyi személyzet végezheti el!