fbpx

LEPU Medical SARS-CoV-2 antigen gyorsteszt készlet önellenőrzéshez (5db)

LEPU Medical SARS-CoV-2 antigen gyorsteszt készlet önellenőrzéshez (5db)

2 950Ft

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

                         (OGYÉI: HU/CA01/48610/21)

Teszt egységára: 590,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)

Az Omikron variáns kimutatására is alkalmas!

Egy kiszerelési egység:

  • 5 db tesztkazettát
  • 1 db működési folyamatot bemutató kártyát
  • 5 db orrtampont
  • 5 db puffer folyadékot, valamint
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítást tartalmaz.

 

Használati útmutató

CE tanúsítvány

 

Minimum 500 db-os rendelés esetén kérjen árajánlatot
az info@spinkft.com e-mail címen.

A Covid-19 vírus megelőzéséhez vásároljon és használjon szájmaszkot!

Kategória:

A LEPU Medical tesztkészlet egy gyors, laterális áramlású immunvizsgálat, amelyet SARS-CoV-2 nukleokapszid antigének kvalitatív kimutatására szolgálnak elülső orrváladékból. Ez a teszt tünetekkel vagy más epidemiológiai okokkal rendelkező egyének számára készült a COVID-19 fertőzés gyanúja miatt. A terméket a SARS-CoV-2 fertőzés diagnosztizálásának segédeszközeként kell használni.

A tesztkészlet specifikus antitest-antigén reakción és immunvizsgálati technikán alapul. A tesztkártya egy arannyal jelölt, új típusú koronavírus N fehérje monoklonális antitestet tartalmaz. Ezzel előzetesen be van vonva a kötőpárna, és egy hozzá párosított új típusú koronavírus N fehérje monoklonális antitestet rögzít a tesztvonalban (T). A megfelelő antitesteket a minőségellenőrzési kontrolcsík jelzi (C).

 

A vizsgálat során a mintában lévő N-fehérje kötődik az arannyal jelölt új koronavírus N-fehérje antitesthez, amelyet előzetesen vonnak be a kötőpárnába, így a konjugátum felfelé mozog a kapilláris hatás alatt, majd az N fehérje monoklonális antitest-konjugátum csapdába esik a tesztsorban (T).

  • Minél magasabb az N-fehérjetartalom a mintában, annál több konjugátum kerül csapdába, és annál sötétebb a tesztvonal színe (T).
  • Ha a mintában nincs új típusú koronavírus, vagy a vírustartalom a kimutatási határ alatt van, akkor a tesztvonalban (T) nem jelenik meg szín.
  • Egy lila-piros sáv jelenik meg a kontroll vonalban (C), függetlenül attól, hogy van-e vírus a mintában. A kontroll vonalon (C) megjelenő lila-piros sáv a kritériuma annak meghatározásához, hogy elegendő-e a minta mennyisége, és hogy a kromatográfiai folyamat normális-e.

Használata egyszerű. A mintát az orr elülső részéről kell levenni. A professzionális gyakorlattal szemben elegendő a pálcát 2-3 centiméter mélyen az orrba helyezni.


A tesztelés NEM IGÉNYEL szakképzett egészségügyi személyzetet!