fbpx

INNOVA SARS-CoV-2 antigén kvalitatív gyorsteszt készlet

INNOVA SARS-CoV-2 antigén kvalitatív gyorsteszt készlet

39 375Ft

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

                         (OGYÉI: HU/CA01/68112/20)

Teszt egységára: 1.575,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)

Egy kiszerelési egység:

  • 25 db tesztkazettát
  • 25 db orr-/toroktampont
  • 25 db extrakciós csövet
  • 2 palack extrakciós oldatot, amely 25 teszthez elegendő
  • 1db QC (kontroll) -kártyát, amely a készlet dobozán található, valamint
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítást tartalmaz

Hatósági Bizonyítvány

CE tanúsítvány

Használati útmutató

 

Minimum 500 db-os rendelés esetén kérjen árajánlatot
az info@spinkft.com e-mail címen.

A Covid-19 vírus megelőzéséhez vásároljon és használjon szájmaszkot!

Elfogyott

Kategória:

Az INNOVA SARS-CoV-2 antigén kvalitatív gyorsteszt a világon leggyakrabban használt antigén gyorsteszt, amely az összes ismert variánst kimutatja: (https://innovamedgroup.com/innova-sars-cov2-antigen-test-kits-detect-uk-south-africa-and-brazil-variants/)
Gyors, pontos és megbízható.

Az amerikai Innova Medical Group a világ legnagyobb COVID-teszt gyártója. Több mint 500 millió Innova SARS-CoV-2 gyors antigénteszt-készletet gyártottak és szállítottak az ügyfeleknek világszerte.

Az Innova SARS-CoV-2 antigénteszt egy laterális áramlású immunkromatográfiás vizsgálat a SARS-CoV-2-re specifikus extrahált nukleokapszid fehérje (N-fehérje) antigének kimutatására a COVID-19-re gyanús személyektől közvetlenül vett tamponmintákból.

Az INNOVA COVID-19 antigén gyorsteszt eszköz a SARS-CoV-2 vírusantigéneket mutatja ki a kialakult szín vizuális értelmezésével. Az anti-SARS-CoV-2 antitesteket a nitrocellulóz-membrán tesztterületén kötik meg.

A mintát az extrakciós pufferhez adják hozzá, amely felszabadítja a SARS-CoV-2 antigéneket a mintából. A tesztelés során a kivont antigének kötődnek a színezett részecsékhez konjugált anti-SARS-CoV-2 antitestekhez.

Ahogy a minta a kapillaritás elve alapján vándorol, és reakcióba lép a membránon lévő reagensekkel, a komplexet a tesztterületen lévő anti-SARS-CoV-2 antitestek kötik meg.

A felesleges színezett részecskéket a belső kontroll-zóna köti meg.

A színes sáv megjelenése a tesztterületen pozitív eredményt jelez a SARS-CoV-2 vírusantigénekre, míg ennek a hiánya jelzi a negatív eredményt.

A színes sáv a kontrollterületen az eljárás ellenőrzésére van, jelezve, hogy elegendő mennyiségű mintát adtak hozzá a teszthez és a member kapillaritása is működik.